FAQ Zaloguj
Szukaj Profil
Użytkownicy Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Rejestracja

Poprzedni temat :: Następny temat
Klucz
Autor Wiadomość
DidierDrigbi 
Chorąży



Nr. Gadu Gadu: 15568981
Dołączył: 27 Sty 2009
Posty: 146
Wysłany: 2009-02-13, 13:09   Klucz

wchodzę w grę wieloosobową, w internet, loguje się na swojeg konto, potem prosi o wpisanie klucza produktu to wpisuję dokładnie mój klucz i przez ok. 5 sekund jest "sprawdzanie klucza produktu" a potem wyskakuje okienko "Upłynął czas weryfikacji klucza produktu, prosze podać klucz produktu jeszcze raz". No to ja wpisuję jeszcze raz, można tak próbować do upadłego.
 
Skipi 
Generał



Wiek: 30
Dołączył: 01 Maj 2005
Posty: 732
Skąd: Milanówek
Wysłany: 2009-02-13, 14:13   

Sprawdź/wyłącz zaporę internetową.
Patch 1.4 albo przynajmniej 1.33 jest?
Jeśli próbowałeś tylko raz to może akurat problemy z serwerami Ubi były, spróbuj jeszcze raz.
To standardowy problem po zwieszce gry w multiplayerze, albo próbie wejścia na serw z mapą której nie masz. Mija po kilku(nastu?) minutach.

Sprawdź na wszelki wypadek czy jednak nei mylisz np 0 z O
_________________
Adminem jestem i nic co nieludzkie nie jest mi obce :twisted:
 
DidierDrigbi 
Chorąży



Nr. Gadu Gadu: 15568981
Dołączył: 27 Sty 2009
Posty: 146
Wysłany: 2009-02-14, 08:22   

Jest Patch 1.5 zapora wyłaczona
 
DidierDrigbi 
Chorąży



Nr. Gadu Gadu: 15568981
Dołączył: 27 Sty 2009
Posty: 146
Wysłany: 2009-02-14, 10:18   

Nie działa
 
Czarny 
Chorąży



Xfire: czarnypos
Dołączył: 16 Sty 2009
Posty: 115
Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-02-14, 11:11   

Patch 1.5? To jest taki?
_________________

 
Skipi 
Generał



Wiek: 30
Dołączył: 01 Maj 2005
Posty: 732
Skąd: Milanówek
Wysłany: 2009-02-14, 11:34   

Nie ma patcha 1.5 do tej gry :D
_________________
Adminem jestem i nic co nieludzkie nie jest mi obce :twisted:
 
Sniper 
Sniper



Wiek: 31
Dołączył: 10 Lut 2008
Posty: 931
Wysłany: 2009-02-14, 11:42   

ewentualnie patch 1.41 nieoficjalny tkz FCLoader
_________________
 
DidierDrigbi 
Chorąży



Nr. Gadu Gadu: 15568981
Dołączył: 27 Sty 2009
Posty: 146
Wysłany: 2009-02-14, 16:53   

No cumulative 1.4 pomyłka
 
DidierDrigbi 
Chorąży



Nr. Gadu Gadu: 15568981
Dołączył: 27 Sty 2009
Posty: 146
Wysłany: 2009-02-16, 13:29   

A teraz wyskakuje "Klucz został juz uzyty"
 
Czarny 
Chorąży



Xfire: czarnypos
Dołączył: 16 Sty 2009
Posty: 115
Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-02-16, 14:02   

Może kiedyś miałeś inne konto na ubi i używałeś tego klucza do gry w FC?
_________________

 
DidierDrigbi 
Chorąży



Nr. Gadu Gadu: 15568981
Dołączył: 27 Sty 2009
Posty: 146
Wysłany: 2009-02-16, 14:08   

Nie... Nie grałem wcześniej w FC a na ubi tez konta wczesniej nie miałem
 
SuperSniper 
Szeregowy


Dołączył: 06 Kwi 2009
Posty: 5
Wysłany: 2009-04-07, 07:18   

Ja miałem taki sam problem reinstalowałem i pomogło
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


Szablon modyfikowany by Sniper
Copyright 2009


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0.05 sekundy. Zapytań do SQL: 10