FAQ Zaloguj
Szukaj Profil
Użytkownicy Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Rejestracja

Poprzedni temat :: Następny temat
Myszka
Autor Wiadomość

Gość
Wysłany: 2009-04-14, 18:26   Myszka

Mam problem. Nie chodzi mi myszka w grze. Trochę to dziwne gdyż jak poruszam się po menu gry wszystko jest ok, ale po odpaleniu poziomu myszka zamiera, nie mogę się rozglądać, strzelać itp. klawiatura działa prawidłowo. Mam najnowszego patcha 1.4. Sprzęt aż nadto wystarczający. Mysz Logitech G5. Przeinstalowałem sterowniki od karty graficznej, płyty głównej i oczywiście myszki i bez efektu. Skończyły mi się pomysły, a nie chce mi sie przeinstalowywać systemu. Może ktoś pomoże.
 
bmr-biker 
Generał
sześciennie.



Wiek: 27
Dołączył: 08 Cze 2005
Posty: 775
Skąd: Świerklany City :)
Wysłany: 2009-04-14, 19:54   

Wejdź w opcje sterowania w menu gry i ustaw na domyślne.
_________________
Real Bikers aren't afraid of flies ...
 
Sniper 
Sniper



Wiek: 31
Dołączył: 10 Lut 2008
Posty: 931
Wysłany: 2009-04-14, 23:13   

co to za dziwny nawyk.. jak ktos czegos nie wie to NEW TOPIC ;/

a opcja SEARCH? nie istnieje, nawet do mojego faq nie zajrzeć łaska
_________________
 

Gość
Wysłany: 2009-04-22, 13:04   

Ja mam dokładnie taki sam problem tylko, żę u mnie patent z klikaniem klawisza "domyślne" nie odnosi skutku. Czy miał ktos moze podobny problem? Może trzeba poszperać w plikach gry?

Dodam, że mam patcha cumulative.
 
Jack GTA 
V.Y.P
Boski Miszcz



Nr. Gadu Gadu: 141434
Wiek: 26
Dołączył: 25 Cze 2007
Posty: 522
Skąd: Krzywin City :)
Wysłany: 2009-04-22, 17:45   

A jaka myszka? Kabel? Podaj jego długość. Czy może bezprzewodowa?
 

Gość
Wysłany: 2009-04-22, 18:34   

Myślę, że rodzaj myszki nie ma tutaj nic do rzeczy. W wersji 1.33 działa bez zarzutu, a po drugie w 1.4 tez działa tylko, że w menu.

A co ma do tego kabel?? ;)
 
Skipi 
Generał



Wiek: 30
Dołączył: 01 Maj 2005
Posty: 732
Skąd: Milanówek
Wysłany: 2009-04-22, 20:11   

Skróć kabel od myszki, bo powoduje lagi :D

A tak bez wkręcania to włącz konfiguratora gry tego z poziomu Windowsa (w menu start powinien być skrót ew exe w Bin32 gry) i tam spróbuj zdefaultować konfigurację, albo usuń cały plik system.cfg żeby stworzył się na jego miejsce domyślny.
_________________
Adminem jestem i nic co nieludzkie nie jest mi obce :twisted:
 
Sniper 
Sniper



Wiek: 31
Dołączył: 10 Lut 2008
Posty: 931
Wysłany: 2009-04-23, 09:19   

Skipi napisał/a:
zdefaultować


czyli przywrócić na domyślne ;)
_________________
 

Gość
Wysłany: 2009-06-09, 15:02   

Ja mam też z tym problem. Przestudiowałem posty na wielu forach i wiem że trzeba przywrócić na domyślne. Ale co mam niby zrobić jak klikam ten cholerny przycisk DEFAULT i nic, nic sie nie dzieje???
Próbowałem też usuwać plik system.cfg ale bez skutku :? . Czy wie ktoś może co trzeba w takiej sytuacji zrobić?
Dodam że równolegle mogę grać w patcha 1.33 (może tam zdefaultować?)
POMOCY taka fajna gra a ja nie mogę w nią zagrać...
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


Szablon modyfikowany by Sniper
Copyright 2009


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0.05 sekundy. Zapytań do SQL: 10