FAQ Zaloguj
Szukaj Profil
Użytkownicy Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Rejestracja

Poprzedni temat :: Następny temat
Czarny ekran [ale czemu ?]
Autor Wiadomość
Predi 
Szeregowy


Dołączył: 23 Sie 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-08-23, 19:10   Czarny ekran [ale czemu ?]

Witam.
Mam taki problem włączam orginalnego fc 2 i słyszę muzykę na początku i nic czarny ekran.
Mam taki sprzęt.
Procek: Inttel Penium D 2666
Pamięć ram 512 dokupuje jescze 1 G
Grafika ATI Redeon x1050 {256 mb]
 
Szczekus 
Sierżant



Wiek: 28
Dołączył: 12 Sie 2008
Posty: 63
Skąd: Lubliniec
Wysłany: 2009-08-23, 19:38   

Tak czy inaczej ciężko o to byś sobie pograł na tym sprzęcie...
 
Predi 
Szeregowy


Dołączył: 23 Sie 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-08-23, 19:46   

a co ci nie pasuje w tym sprze cie oprocz ramu
 
Szczekus 
Sierżant



Wiek: 28
Dołączył: 12 Sie 2008
Posty: 63
Skąd: Lubliniec
Wysłany: 2009-08-23, 20:02   

Moim zdaniem karta graficzna może być za słaba.
 
Sniper 
Sniper



Wiek: 31
Dołączył: 10 Lut 2008
Posty: 931
Wysłany: 2009-08-24, 09:41   

Radeon X1050, 28.5 RV370 @ 400 / 400 / 330 MHz GDDR2

ShaderModel 2.0 obsługujący GPU w tej karcie nie jest wystarczający aby można było uruchomić grę.

Minimalny ShaderModel aby odpalić grę to 3.0

(informacje zaczerpnięte z - http://www.benchmark.pl/zestawienie_gpu.html )
_________________
 
Predi 
Szeregowy


Dołączył: 23 Sie 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-08-24, 18:59   

Nie moge znalesc dla mojej karty
pomozesz ?
 
Skipi 
Generał



Wiek: 30
Dołączył: 01 Maj 2005
Posty: 732
Skąd: Milanówek
Wysłany: 2009-08-24, 19:37   

A co chcesz znaleźć???
Twoja karta graficzna jest za słaba do tej gry i tyle... nie pograsz na niej.
_________________
Adminem jestem i nic co nieludzkie nie jest mi obce :twisted:
 
bmr-biker 
Generał
sześciennie.



Wiek: 27
Dołączył: 08 Cze 2005
Posty: 775
Skąd: Świerklany City :)
Wysłany: 2009-08-24, 20:06   

haha, shaderów szuka! :D Pozbieraj w pokoju i wpakuj do grafiki :D
_________________
Real Bikers aren't afraid of flies ...
 
Sniper 
Sniper



Wiek: 31
Dołączył: 10 Lut 2008
Posty: 931
Wysłany: 2009-08-24, 21:32   

wejdź sobie na tą stronkę:

http://www.systemrequirem...referrer/srtest

wybierz z listy grę:



i kliknij ikonkę CAN YOU RUN IT ?.

Może wyskoczyć takie okienko, to kliknij run:



Gdy zbierze informacje (trochę to może potrwać) to poda Ci dokładną przyczynę DLACZEGO nie zagrasz...

Przykład (Mój wynik):

_________________
 
Predi 
Szeregowy


Dołączył: 23 Sie 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-08-25, 18:55   

A na karcie GeForce 7100 gs powinno pojsc
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


Szablon modyfikowany by Sniper
Copyright 2009


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0.05 sekundy. Zapytań do SQL: 10