FAQ Zaloguj
Szukaj Profil
Użytkownicy Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Rejestracja

Poprzedni temat :: Następny temat
Problem z włączeniem gry po przestawieniu grafiki na najwysz
Autor Wiadomość


Wysłany: 2009-11-23, 18:58   Problem z włączeniem gry po przestawieniu grafiki na najwysz

Siema, otóż mam pewien problem. Wszystko fajnie, ładnie, pięknie gra mi się zainstalowała i ustawiłem grafikę na najlepsze detale, wszystko na FULL. I gdy uruchamiam grę to pokazuje mi się pierwszy obrazek (Jack i ta babka, nie pamiętam jej imienia). I gra się zawiesza. Krótko mówiąc - brak odpowiedzi. Nie mam pojęcia co mogę zrobić aby dało się grać w full detalach... zawsze gdy uruchamiam grę ponowienie to to samo... Wiecie może czy jest jakiś plik w katalogu z grą który odpala grę do okna konfiguracji? (chodzi mi o to okno, które pojawiało się po zainstalowaniu gry)...z góry dziękuję za pomoc ;)

Dodatkowe informacje (mogą się wam przydać)
Mój sprzęt:
- Intel Pentium Dual Core 2.5
- Radeon HD 4850
- 4G Ramu
Mam Far Cry z Kolekcji Klasyki.

Proszę o pomoc...
 
   
Sniper 
Sniper



Wiek: 30
Dołączył: 10 Lut 2008
Posty: 931
Wysłany: 2009-11-23, 21:05   

odpowiedzi masz w faq.
Ale powtórzę po raz enty..
Patch 1.4.
a plik do zmiany konfiguracju masz w folderze BIN32 o nazwie FarCryConfigurator
_________________
 
   


Wysłany: 2009-11-28, 20:44   

Ściągłem sobie tego patcha, ale dalej nic mi nie pomogło :(

Patch zainstalowałem dobrze bo jak włanczam mi się gra i jest ten screen to pisze na nim Patch 1.4

Plis, pomóżcie...

Gra idzie w taki sposób.

Włanczam grę bez zmian ustawień grafiki to gra idzie, lecz za drugim razem zacina się gdy pojawia się pierwszy scren. A jak włączę grę z najwyszymi parametrami to gra zacina się zaraz jak pojawia się pierwszy scren.

Z góry dzięki za pomoc ;)
 
   
DidierDrigbi 
Chorąży



Nr. Gadu Gadu: 15568981
Dołączył: 27 Sty 2009
Posty: 146
Wysłany: 2009-11-29, 08:12   

Grasz na laptopie czy na stacjonarnym?
Spróbuj na najniższych ustawieniach... A potem w grze (np. po przejściu pierwszego poziomu) je trochę podwyższ.
 
   
Skipi 
Generał



Wiek: 29
Dołączył: 01 Maj 2005
Posty: 732
Skąd: Milanówek
Wysłany: 2009-11-29, 11:47   

DidierDrigbi -> patrząc na części podane wyżej nie wygląda to na laptopa... ;)


Ninja501 -> Zajrzyj do loga na czym staje.
_________________
Adminem jestem i nic co nieludzkie nie jest mi obce :twisted:
 
   


Wysłany: 2009-11-29, 12:26   

Nie nie gram na laptopie, na zwykłym kompie. Dzięki za propozycje, poprbubuje i napiszę co czy coś pomogło.
 
   
Sniper 
Sniper



Wiek: 30
Dołączył: 10 Lut 2008
Posty: 931
Wysłany: 2009-11-29, 12:37   

wypakuj ten plik do folderu z grą. Jest to ustawienie na maksymalne + HDR i wszystkie inne dodatki. U mnie działa bez zarzutu.

System.rar
plik wklej do /FarCry/
Pobierz Plik ściągnięto 750 raz(y) 1.68 KB

_________________
 
   


Wysłany: 2009-11-29, 14:01   

No niestety nie pomogło... jakieś propozycje?

EDIT: Pokombinuje z tym plikiem ;)

[ Dodano: 2009-11-29, 14:15 ]
Nic a nic nie pomógł, dalej tak samo ^^
 
   
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


Szablon modyfikowany by Sniper
Copyright 2009


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0.05 sekundy. Zapytań do SQL: 12