FAQ Zaloguj
Szukaj Profil
Użytkownicy Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Rejestracja

Poprzedni temat :: Następny temat
2 błędy podczas ładowania misji Fort
Autor Wiadomość
Vonter 
Sierżant



Dołączył: 14 Sie 2009
Posty: 51
Wysłany: 2009-12-28, 17:26   2 błędy podczas ładowania misji Fort

Siema!! zaczalem sobie na nowo przechodzic far cry single player. Dobra przeszedlem trening i lotniskowiec i laduje mi sie fort, zaladowal sie do konca i wywalilo mi gre do windowsa i pojawia sie taki komunikat:

http://img121.imageshack.us/i/blad1.jpg/

gdy daje ponow probe lub ignoruj to sie nic nie dzieje a jak dam przerwij to:

http://img204.imageshack.us/i/blad2.jpg/

nigdy wczesniej czegos takiego nie mialem. co to jest?? pomozcie pliska bo sobie chce pograc, z gory dziekuje!!
 
   
Skipi 
Generał



Wiek: 30
Dołączył: 01 Maj 2005
Posty: 732
Skąd: Milanówek
Wysłany: 2009-12-28, 18:23   

a jak z konsoli załadujesz:

\map fort

to też jest błąd?
_________________
Adminem jestem i nic co nieludzkie nie jest mi obce :twisted:
 
   
Vonter 
Sierżant



Dołączył: 14 Sie 2009
Posty: 51
Wysłany: 2009-12-29, 06:21   

a nie wiem, nie patrzylem
 
   
Sniper 
Sniper



Wiek: 31
Dołączył: 10 Lut 2008
Posty: 931
Wysłany: 2009-12-29, 10:27   

no jeśli to nie pomoże to pewnie masz wgrane nieprawidłowo jakieś modyfikacje. Najprostszą ale zarazem okrężną drogą jest reinstalacja.
_________________
 
   
Vonter 
Sierżant



Dołączył: 14 Sie 2009
Posty: 51
Wysłany: 2009-12-29, 10:41   

ale ja niemam wgranych zadnych modyfikacji!!
 
   


Wysłany: 2009-12-29, 11:55   

ale reinstalacja pewnie i tak pomoże
 
   
Skipi 
Generał



Wiek: 30
Dołączył: 01 Maj 2005
Posty: 732
Skąd: Milanówek
Wysłany: 2009-12-29, 12:12   

Cytat:
a nie wiem, nie patrzylem


To zobacz, dużo roboty to nie jest (wg chociażby reinstalacji). Bo nie licz, że my jasnowidzami jesteśmy i bez sprawdzenia tego czy tamtego gotowe rozwiązanie zawsze damy.
_________________
Adminem jestem i nic co nieludzkie nie jest mi obce :twisted:
 
   
Vonter 
Sierżant



Dołączył: 14 Sie 2009
Posty: 51
Wysłany: 2010-01-07, 17:12   

ladowalem wlasnie misje z konsoli ale to samo. zrobilem reinstala to samo. nie wiem co mam robic. czy to moze tez sie pojawiac dlatego ze np. plyta jest porysowana?? (chociaz moja jest bardzo malo porysowana)
 
   
Sniper 
Sniper



Wiek: 31
Dołączył: 10 Lut 2008
Posty: 931
Wysłany: 2010-01-07, 17:40   

masz mapkę:
http://www23.zippyshare.com/v/876202/file.html
_________________
 
   
Vonter 
Sierżant



Dołączył: 14 Sie 2009
Posty: 51
Wysłany: 2010-01-19, 17:25   

No wiec tak:

Skipi --> jak odpalam mapke przez konsole to pojawia sie ten blad
Sniper --> ta mapa nie dziala (wywala mnie do windowsa)

Doszedlem do wniosku ze niestety reinstal tylko pomoze
 
   
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


Szablon modyfikowany by Sniper
Copyright 2009


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0.05 sekundy. Zapytań do SQL: 10