FAQ Zaloguj
Szukaj Profil
Użytkownicy Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Rejestracja

Poprzedni temat :: Następny temat
Pomóżcie mi przy kodach
Autor Wiadomość

Gość
Wysłany: 2007-12-02, 20:47   Pomóżcie mi przy kodach

Witajcie podejrzewam że ok.90% z was od razu krzyknie ten temat już był. Zgadza się, były podobne tematy. Ale nie pomogły mi one.
Więc przedstawię swój problem:
Mam Far Cry'a od niedawna i nie wiem jak zrobić kody tzn. uruchamiam przez "XXX\Bin32\FarCry.exe" -devmode", wkleiłem "DevMode" z tematu
i niestety nie działają mi. Proszę o pomoc.
Najbardziej mi zależy na god mode/nieśmiertelność gdyż nie daje rady z mutantami.
Proszę o pomoc
 
Skipi 
Generał



Wiek: 25
Dołączył: 01 Maj 2005
Posty: 732
Skąd: Milanówek
Wysłany: 2007-12-02, 21:40   

Cytat:
"XXX\Bin32\FarCry.exe" -devmode"


Tylko tutaj zapomniałeś " przed -devmode czy w skrócie też?

Masz też w skrócie Rozpocznij w xxx\Bin32 czy bez Bin32 sam katalog gry?

Jeśli nie to co wyżej to nie wiem czemu devmode ci nie działa. Jak chcesz unieruchomić przeciwników to wpisz w konsoli \ai_update_interval 0
_________________
Adminem jestem i nic co nieludzkie nie jest mi obce :twisted:
 
bmr-biker 
Generał
sześciennie.



Wiek: 22
Dołączył: 08 Cze 2005
Posty: 774
Skąd: Świerklany City :)
Wysłany: 2007-12-02, 22:11   

Sadzior? Czy to Ty :P ?
_________________
Real Bikers aren't afraid of flies ...
 

Gość
Wysłany: 2007-12-03, 16:04   

Więc tam mam devmode dopisane w "element docelowy", a "rozpocznij w" mam bez bin32.
wszystko w skrócie do gry
 

Gość
Wysłany: 2007-12-03, 16:06   

ale może po prostu powiedz mi gdzie mam to dopisać, to będzie łatwiej.
Bo ja to dopisywałem w skrócie do gry a nie w samej grze
 
Skipi 
Generał



Wiek: 25
Dołączył: 01 Maj 2005
Posty: 732
Skąd: Milanówek
Wysłany: 2007-12-03, 19:17   

W skrócie jak najbardziej
coś takiego:
element docelowy
"E:\Gry\Far Cry\Bin32\FarCry.exe" "-devmode"
rozpocznij w
"E:\Gry\Far Cry\Bin32"

Oczywiście ścieżki zmieniasz na swoje...
Nie wiem czy to rozpocznij w bez Bin32 ma tu znaczenie ale może mieć.
Kolekcja klasyki? Bo tam chyba jest jeszcze FarCry.exe w głównym katalogu gry i to wyświetla splash screen kolekcji klasyki po czym odpala sama grę (uruchamianie tego z jakimiś parametrami nie zadziała bo nie przekazuje ich normalnemu exekowi gry) ale jeśli w Bin32 jest normalne exe od razu wchodzące do gry to w skrócie odpalając bezpośrednio to z parametrem powinno chodzić...
_________________
Adminem jestem i nic co nieludzkie nie jest mi obce :twisted:
 

Gość
Wysłany: 2007-12-03, 19:53   

Więc tak zmieniłem "element docelowy" na "{"XXX\Crytek\Far Cry\Bin32\FarCry.exe" "-devmode"}" (wziąłem w klamrę to co powinno być i działa. nie zmieniałem "rozpocznij w"

Dzięki za pomoc.
mam nadzieje, że i innymm ten temat pomoże. :)
 

Gość
  Wysłany: 2008-12-16, 08:49   jak zrobic te kody!!!!!!!!???

:x Witam was wszystkich,mam niezły problem z grą Far Cry-otóz przeszlem ją ze 4 razy bez kodów,dzis zainstalowałem zeby przejsc se z kodami i nie moge ich wpisac!!!!!!.Robie te dev-mode ale to nic nie daje,równiez wklejałem jakis plik z innego forum do katalogu gryu i tez nie dało nic JAK WPISYWAC TE KODY!!!!!.Acha zeby było jasne ,to mam far cry z Kolekcji Klasyki,ale wątpie zeby to był problem!! PROSZE POMÓZCIE MI!!!!!
 
Sniper 
Sniper



Wiek: 26
Dołączył: 10 Lut 2008
Posty: 931
Wysłany: 2008-12-16, 16:20   

1. włączasz komputer.
2. Czekasz aż się wczyta
3. Logujesz sie do systemu
4. Wchodzisz do folderu z zainstalowaną grą far cry
5. Klikasz prawym przyciskiem myszy na ikonie far cry i robisz skrót na pulpicie...
6. na pulpicie pojawi się skrót
7. kliknij na skrót prawym przyciskiem myszy i wybierz właściwości
8. pojawi się takie okno:



w elemencie docelowym dopisujesz na końcu -DevMode

9. Odpalamy grę
10. Aby sprawdzić czy działa poprawnie wciskamy ~ konsolę (obok 1) widoczny będzie komunikat DEVMODE LOAD SUCCESFULLY (czy jakąś tak)

11. Wchodzimy na forum i piszemy:

- dzięki Sniper :)
_________________
 
tover1@wp.pl 
Szeregowy


Dołączył: 21 Gru 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-12-21, 19:39   

Ja dalej mam problem mam far cry 1.1 i chciałem wpisać kody i mam zainstalowane tak F:\KAMIL1\FAR CRY\Bin32 i w tym mam plik w którym otwieram grę i zrobiłem skrót na pulpicie i dałem właściwości i tam gdzie pisze folder docelowy pisze mi tak "F:\KAMIL1\FAR CRY\Bin32\FarCry.exe" i do tego dodałem -Devmode i jakto dodam to pokazuje mi się problem ze skrótem
Co mam zrobić proszę o pomoc.
 
bmr-biker 
Generał
sześciennie.



Wiek: 22
Dołączył: 08 Cze 2005
Posty: 774
Skąd: Świerklany City :)
Wysłany: 2008-12-21, 20:22   

Cytat:
"F:\KAMIL1\FAR CRY\Bin32\FarCry.exe" -Devmode


Wklej to w polu element docelowy we właściwościach skrótu.
_________________
Real Bikers aren't afraid of flies ...
 
Skipi 
Generał



Wiek: 25
Dołączył: 01 Maj 2005
Posty: 732
Skąd: Milanówek
Wysłany: 2008-12-21, 20:43   

I kup oryginał! Wersja 1.1 omg...
_________________
Adminem jestem i nic co nieludzkie nie jest mi obce :twisted:
 
bmr-biker 
Generał
sześciennie.



Wiek: 22
Dołączył: 08 Cze 2005
Posty: 774
Skąd: Świerklany City :)
Wysłany: 2008-12-21, 20:53   

Cytat:
I kup oryginał! Wersja 1.1 omg...


:>
_________________
Real Bikers aren't afraid of flies ...
 
tover1@wp.pl 
Szeregowy


Dołączył: 21 Gru 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-12-22, 10:26   

Mam orginał ze sklepu ver 1.1 bulid 1256 i jak chce bo skrótu dodać to -devmode to mi się pokazuje błąd skrótu.

Pisze mi tak PROBLEM ZE SKRÓTAM "Określona w polu Obiekt docekowy nazwa,,"F:\KAMIL1\FARCRU\BIN32\FarCry.exe"-Devmode jest nieprawidłowa.
Upewnij się, czy ścieżka i nazwa pliku sąpoprawne


Prosze o pomoc! :lol:
 
bmr-biker 
Generał
sześciennie.



Wiek: 22
Dołączył: 08 Cze 2005
Posty: 774
Skąd: Świerklany City :)
Wysłany: 2008-12-22, 13:53   

za cudzysłowiem a przed myślnikiem ma być spacja! -_- miałeś skopiować to co napisałem...



oryginał ze sklepu v1.1 ftw. : /

Może jeszcze powiedz, że w Anglii kupiłeś : P
_________________
Real Bikers aren't afraid of flies ...
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


Szablon modyfikowany by Sniper
Copyright 2009


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0.17 sekundy. Zapytań do SQL: 10