FAQ Zaloguj
Szukaj Profil
Użytkownicy Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Rejestracja

Poprzedni temat :: Następny temat
Problem z uruchomieniem
Autor Wiadomość


Wysłany: 2005-09-05, 14:35   

a teraz jak wlaczylem gre to nie bylo ciemnego ekranu tylko to:

http://img138.imageshack....835/blad2sw.png
 
Krzychu_PL 
Chorąży
Stary wyjadacz



Wiek: 29
Dołączył: 01 Maj 2005
Posty: 170
Skąd: Kraków
Wysłany: 2005-09-05, 14:40   

nieżle w rzyciu czegośtakiego niewidziałęm nawet neiwiem jak temu można zaradzić możę inni coś poradzą
_________________

 
KFC-pl 
Kapral



Wiek: 109
Dołączył: 04 Lip 2005
Posty: 22
Skąd: Chorzów
  Wysłany: 2005-09-05, 14:44   

ArtOfDedPLFCC napisał/a:
rzyciu

:shock: :shock:
_________________
Ludzie obudźcie się i zobaczcie co się dookoła dzieje!!!!!!!!!
 


Wysłany: 2005-09-05, 15:46   

może ktoś pomóc?
 
Zyzio 
Admino-lama


Dołączył: 30 Kwi 2005
Posty: 395
Wysłany: 2005-09-05, 15:51   

brakuje jakiegoś dll ...
ostatecznie:reinstalka[całkowita!]FC a jak nie pomoże to reinstalka wina[max 1 godz robobty i po problemie...]
_________________
"Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn."
 


Wysłany: 2005-09-05, 17:13   

oki doki szkoda mi reinstalowac system ale moze sprobuje
 


Wysłany: 2005-09-05, 17:54   

znalazlem jeszcze cos takiego:

http://img223.imageshack....27/blad28jt.png
 
Skipi 
Generał



Wiek: 30
Dołączył: 01 Maj 2005
Posty: 732
Skąd: Milanówek
Wysłany: 2005-09-08, 19:59   

Zdecydujcie się na jeden temat co do tego problemu.. Ja odpowiedź dałem w drugim.
_________________
Adminem jestem i nic co nieludzkie nie jest mi obce :twisted:
 


Wysłany: 2005-09-09, 12:48   

ok to piszemy tylko w tamtym
 
wafel1993 
Szeregowy


Dołączył: 03 Wrz 2005
Posty: 3
Wysłany: 2005-09-26, 19:04   

po pierwsze to watpie zeby u ciebie ta gra działała: http://freeware.info.pl/blue-bird.html bo masz Geforce 4MX a ta karta obsługuje DireXa w wersji 7.0 a żeby pograc trzeba miec conajmniej karte kttóra obsługue direX 8.0
Ostatnio zmieniony przez wafel1993 2016-03-07, 12:39, w całości zmieniany 1 raz  
 


Wysłany: 2005-09-27, 14:29   

to jakim cudem wczesniej mi dzialalo a nie z,ienialem konfiguracji kompa, tylko dodalem 256mb ramu
 


Wysłany: 2005-11-16, 20:34   

Mam Far Cry'a Oryginala.Zainstalowalem i wlaczm gre,a tu mi sie wyświetla,Żebym wylaczyl wszystkie emulatory.ALE JA NAWET NIE MAM ICH NA DYSKU :!: HELP :dawacobrazki: :trup:
 


Wysłany: 2006-01-04, 18:52   

działa mi FC na Gef2Ti i AXp1600+ i 512ramu na high i jakoś wszystko jest normalnie 40 fps więc to chyba nie wina karty.
 

Gość
Wysłany: 2007-06-26, 12:22   

ja mialem ten sam problem... patch nic nie da....
1.reinstalka systemu
2.potem instalowanie wszystkich sterownikow jak to po reinstalce :P
3.na koncu na www.nvidia.com sciagasz najnowszy sterownik

to dziala mialem te same bledy co opisywaliscie i juz mi dziala

aha mam pytanko czemu musze se do fara dawac minimalne wmagania skoro mam naprawde mocnego kompa???
 

Gość
Wysłany: 2007-06-26, 12:23   

ups... www.nvidia.com to tylko przyklad
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


Szablon modyfikowany by Sniper
Copyright 2009


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0.05 sekundy. Zapytań do SQL: 10