FAQ Zaloguj
Szukaj Profil
Użytkownicy Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Rejestracja

Poprzedni temat :: Następny temat
Problem z uruchomieniem
Autor Wiadomość
Skipi 
Generał



Wiek: 30
Dołączył: 01 Maj 2005
Posty: 732
Skąd: Milanówek
Wysłany: 2007-06-26, 16:52   

No jak ktoś ma burdel albo jakieś robale w systemie i tylko format pomaga no to nikt z forum nie pomoże :D

MDK co do pytania musiałbyś troche więcej na temat napisac żeby można było jakoś pomóc ;) Przede wszystkim spróbuj pokolei w ustawieniach zaawansowanych podwyższać jakość i może wyjdzie co jest przyczyną...
_________________
Adminem jestem i nic co nieludzkie nie jest mi obce :twisted:
 

Gość
Wysłany: 2007-06-27, 12:23   

Pentium 4 3.2 Ghz
512 DDR RAM
GeForce FX5500 128 MB
dwa dyski po 80 GB

jak cos przeoczylem to sorki

skipi jak co to ja nie mialem wirusa specjalnie zainstalowalem Nortona 2005 (dorzucili do kompa no to nie bylo co wybrzydzac :D )

i konbinowalem jakies pol godziny niestety wszystko dziala mi tylko na minimalnych ale da sie grac nie ma co narzekac
 
Skipi 
Generał



Wiek: 30
Dołączył: 01 Maj 2005
Posty: 732
Skąd: Milanówek
Wysłany: 2007-06-27, 13:11   

omg ty myślisz że masz mocnego kompa? Kto ci tak powiedział ? :D
Procesor z dużym taktowaniem ale starej generacji ale nie on najbardziej przeszkadza
ramu niemalże minimalnie dla tej gry
dyski nic do rzeczy nie mają...
A karta graficzna gówniana po prostu :D I stara...

Więc nie licz na lepsze detale to nie żaden błąd ;) Po prostu ta gierka ma spore wymagania a twój komputer jest już dzisiaj słaby ;)

A to że masz Nortona to jeszcze nie znaczy że masz w 100% czystego kompa :D (o ile wogóle go aktualizujesz).
_________________
Adminem jestem i nic co nieludzkie nie jest mi obce :twisted:
 
FarCiarz 
Major
~~Pho3n!X~~



Nr. Gadu Gadu: ładny
Xfire: farciarz997
Wiek: 31
Dołączył: 02 Maj 2005
Posty: 285
Skąd: 100-lica
Wysłany: 2007-06-27, 17:31   

Ja mam podobnego kompa i FC mi smiga ladnie chyba ze lagi na serverze.
_________________

www.phoenix.rox.pl
http://hosted.filefront.com/farkraj/ moje mapki do FC multi
+ poprawne spolszczenie tabeli> pl_mp_v1.0.rar
 
Skipi 
Generał



Wiek: 30
Dołączył: 01 Maj 2005
Posty: 732
Skąd: Milanówek
Wysłany: 2007-06-27, 18:53   

No ale masz minimalne detale też i fpsów niezbyt wiele
_________________
Adminem jestem i nic co nieludzkie nie jest mi obce :twisted:
 

Gość
Wysłany: 2007-10-06, 13:23   

Ma ktoś link ze sterownikami do Karty Graficznej ATI Radeon 9200??
 
bmr-biker 
Generał
sześciennie.



Wiek: 27
Dołączył: 08 Cze 2005
Posty: 775
Skąd: Świerklany City :)
Wysłany: 2007-10-06, 14:28   

Linka nikt nie ma. ale rozum tak, Ty jednak chyba nie... google.pl
_________________
Real Bikers aren't afraid of flies ...
 
Jack GTA 
V.Y.P
Boski Miszcz



Nr. Gadu Gadu: 141434
Wiek: 26
Dołączył: 25 Cze 2007
Posty: 522
Skąd: Krzywin City :)
Wysłany: 2008-01-22, 11:40   

O, zapraszam tutaj tego gościa co Bmr polecił mu filmiki :D
 
kudzonek01 
Szeregowy



Nr. Gadu Gadu: 6999812
Wiek: 24
Dołączył: 14 Lip 2008
Posty: 10
Skąd: Żabia City xD
Wysłany: 2008-07-21, 07:49   

Mi FC chodzi na low (narazie po Angiesku gram)a mój komp to :
1.21 GHz AMD Athlon Procesor
768 MB SDRAM
GF2 64 MB
a FC tak śmiga xD
_________________
LOL :)
 
kudzonek01 
Szeregowy



Nr. Gadu Gadu: 6999812
Wiek: 24
Dołączył: 14 Lip 2008
Posty: 10
Skąd: Żabia City xD
Wysłany: 2008-07-21, 07:52   

A i mam jeszcze 44 wirusy xDi nie mam co z nimi zrobic :? ???:
Norton anti virus 2003 nie daje rady :( choć liste wirusów ma zaktualizowaną....
_________________
LOL :)
 
Jack GTA 
V.Y.P
Boski Miszcz



Nr. Gadu Gadu: 141434
Wiek: 26
Dołączył: 25 Cze 2007
Posty: 522
Skąd: Krzywin City :)
Wysłany: 2008-07-21, 10:57   

Nie listę wirusów tylko bazę, co zrobić? Najlepiej format i czysty komp. A później wgraj i zarejestruj AVAST.
 
kudzonek01 
Szeregowy



Nr. Gadu Gadu: 6999812
Wiek: 24
Dołączył: 14 Lip 2008
Posty: 10
Skąd: Żabia City xD
Wysłany: 2008-07-21, 13:25   

Aaaaaa nie chce mi sie formata robić :P
_________________
LOL :)
 
Galizius 
Szeregowy


Dołączył: 09 Lip 2009
Posty: 1
Wysłany: 2009-07-09, 09:58   

Witam mam taki problem i nie wiem co zrobić wgrane najnowsze sterowniki itd.Jak włączam FC2 robi mi się czarny ekran, dźwięk działa słychać grę wie ktoś o co chodzi.Już mówię że gra spełnia wymagania, oryginalna.
 
Sniper 
Sniper



Wiek: 31
Dołączył: 10 Lut 2008
Posty: 931
Wysłany: 2009-07-09, 11:55   

a mimo wszytko podaj nam konfigurację twojego komputera (tak szczegółowo jak się da)
_________________
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


Szablon modyfikowany by Sniper
Copyright 2009


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0.05 sekundy. Zapytań do SQL: 10